Enkel middag i dag. Köpte chorizo på Ica. Smala korvar med hög kötthalt (78%) och bara 3,5 kolisar per 100 g. Helt ok alltså. till det blev det ett stekt ägg och en ostkräm som var helt underbar.
Det allra bästa med att hålla sig till lchf är just det att det är så lätt att laga mat. Ändå är det så gott och det finns en massa roliga varianter att använda sig av och nya saker att upptäcka.
Det sämsta är att man inte ska äta kaffebröd av olika slag, om det inte är lchf-bakat då. Jag har köpt en bok som bara innehåller bakrecept ala lchf. När den är testad på riktigt så återkommer jag här med recensioner vart efter prövningen sker.
Detta recept har jag hittat på en lapp som följde med osten. Jag har
helt utelämnat kryddorna för jag ville ha den rena ostsmaken. Tillägnar
krämen min fina svärmor.
Ostkräm
Ingredienser:
100 g Västerbottens ost, fint riven
1 dl Creme Fraiche
Blanda
allt samman med något, gärna en stavmixer eller matberedare, men det
går lika bra med sked. Låt stå kallt en stund så att smakerna gifter
sig. Njut!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar